Maar toen begreep ik dat niet. Ik ging dansen voor Baba. Op de muziek van de blinde man. Hartstochtelijk danste ik. Ik rolde door het stof. Ik keek of Baba het toch wel zag. Hij stond met zijn rug naar me toe. Ik stond op - mijn truitje was aan de hals open gegaan.
  Ik riep Baba: hij moest mijn truitje weer dicht maken en het stof van me afkloppen.
  Baba scheen niet te horen. Ik moest het zelf doen...
   
  Zo heeft hij me geleerd - en leert me nog steeds- niet langer blind te zijn. De ogen te openen voor mijn eigen fouten. ik leerde om minder hartstochtelijk te zijn. Ik leerde dat ik me als mens niet zomaar aan alles wat me pleziert mag overgeven. Dat dat ten koste gaat van zuiverheid die leidt naar gelukzaligheid.
   
  Sai Baba's naam betekent: goddelijke moeder en vader. Deze krachten zijn in hem aanwezig. Hij zou speciaal in deze moeilijke tijd, waarin velen niet meer kunnen geloven in God, gekomen zijn om te laten zien dat God ├ęcht bestaat. Het Heilige Goddelijke Licht is in ieder van ons, en wij kunnen het allen gestalte geven. net als Christus, Mohammed, Boeddha, vele vele Heiligen en Meesters.
  Wij kunnen luisteren naar de leer van de allergrootste en allerheiligste geesten van onze wereld. maar altijd moeten wij in ons eigen Hart overwegen hoe Heilige Boodschappen begrepen moeten worden. Met ons eigen gezuiverde Hart, ontdaan van negatieve trillingen.
  Dit gezuiverde Hart kent de Waarheid.
   
  Een Waarheid die diepe Vreugde geeft en de wetenschap dat onze Ziel voor eeuwig is gered en eeuwig zal leven....
   
   
terug pijltjesterug pijltjes terug pijltje

vooruit pijltje